måndag 9 mars 2009

Skattjakt och lättja


I bland är det är det rätt skönt att göra inget alls. Lördagen var en sån dag, hade just börjat lägga mig i startgroparna för att göra frukost när min andra hälft kom på att vi kunde äta frukost på stan. Alla som varit lite lagom lördags sega efter en fredag där man tagit ett par glas "saft" efter jobb vet hur underbart ett sånt här förslag låter.
På vägen ner till vårt frukost ställe gick vi förbi biblioteket som brukar ha en hylla med utgallrade böcker i sin foajé för 10kr st, så även idag och dessutom visade det sig vara värsta guld gruvan den här lördagsmorgonen. Vi hitta inte mindre än sju böcker vi ville ha.
Sen var det dags för frukosten som för min del blev en stor Java ( varmchoklad och kaffe toppat med vispgrädde och kardemumma) samt en bacon och kyckling baguette. Man behöver inte alltid göra allt själv ibland är det ok tycker jag att få det färdigt. Så medan Livet, lattemammor och annat löst folk passerade förbi läte vi oss väl smaka och gotta oss åt vår bokskatt vi kommit över.

1 kommentar: